Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megújult a Dobó úti óvoda udvara

Megújult a Dobó úti óvoda udvara

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Új kerti játékokat, homokozót és csúszdát is kaptak a gyöngyösi óvodások. Az új és korszerű játékok egy millió forintba kerültek ennek nagy részét, az óvoda alapítványából finanszírozták.

Gyereknapra időzítették a Dobó úti óvodások új udvari játékainak átadását. Az intézményben ezen a héten számos programmal várják a gyerekeket. A hetet ezzel az ünnepélyes átadóval kezdték. A felújítások egymillió forintba kerültek, amit a szülők és az óvoda alapítványa finanszírozott.

Az előző játékok már nem feleltek meg az uniós szabványoknak, így már tavaly szeptember óta gondolkodtak azon, milyen úton módon tudnának pénzt szerezni a cserére. – tette hozzá Papp Tünde tagóvoda-vezető. A megnyitón Hiesz György polgármester is üdvözölte az ötletet és elmondta, az önkormányzat is erejéhez mérten próbál minél többet segíteni az intézményeknek.

Az óvodásoknak ezen a napon lufiból is bőven jutott, ez annak cégnek volt az ajándéka, akik a kerti játékok felszerelésénél is sokat segítettek, de felajánlásból ültethettek új fákat, tujákat is az óvoda kertjébe, és a gyerekek biztonsága érdekében ezt a 100 ezer forintot érő gumiszőnyeget is adományként kapták.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-05-26 )

Tovább az archívumra