Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A gyöngyösi futsalosok avagy strandfocisok a gyöngyösi fiatalok új példaképei – derült ki az Európát meghódító csapat hazaérkezésekor

A gyöngyösi futsalosok avagy strandfocisok a gyöngyösi fiatalok új példaképei – derült ki az Európát meghódító csapat hazaérkezésekor

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A város bennük is igazolva látja az elmúlt években megvalósított sportfejlesztési elképzeléseit.

A múlt héten még Rómában, a Cirrus Maximusnál rúgta a bőrt a magyar strandfoci-válogatott, melynek erősségét gyöngyösi játékosok adták. Õket ünnepelték nemrég a Városháza dísztermében. Hiesz György polgármester megjegyezte: a csapat tagjai már most a gyöngyösi fiatalok példaképeinek számítanak. Hozzátette: érdemes volt a sportra koncentrálni az elmúlt évek létesítményfejlesztéseinél, s ezt most már a futsalosok sikerei is alátámasztják.

Már felsorolni is nehéz a városi futsalosok, vagyis strandfocisok sikereit – összegezte a menedzser.

Kovács Kálmán edző hangsúlyozta: a Gyöngyösi Futsal és Beach Soccer Team-be eddig sem volt egyszerű bekerülni, de a nyár azzal fog telni, hogy mérlegelik, ki maradjon tagja az immár NB I-ben játszó csapatnak.

A sportolók elégedettek voltak a fogadtatással, bár jelezték: a női kézilabda-válogatott néhány tagjának jelenléte ellen sem emeltek volna kifogást.

Faragó Zoltán


Tovább az archívumra