Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az iskola végéhez közeledve, egyre több szülő keresi a táborozási lehetőségeket gyermekének, hogy az minél hasznosabban tölthesse el a szünidejét

Az iskola végéhez közeledve, egyre több szülő keresi a táborozási lehetőségeket gyermekének, hogy az minél hasznosabban tölthesse el a szünidejét

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A nyári táborok a tavalyihoz képest kis mértékben drágultak, a kínálat azonban idén változatos.

A Vakációhoz már csak néhány betű hiányzik, a diákok örömére. A szülők pedig készíthetik pénztárcájukat, hogy gyermeküket a szünidőben is jó helyen tudják és csemetéjük hasznosan és aktívan töltse a nyarat.

Nomád-, kézműves-, sport-, kaland-, színjátszó-, de még középkori lovagtábor is várja ezen a nyáron a gyermekeket. De az országos tanévfelejtő gyermektáborok mellett, amit csaknem 35 ezer forintért kínálnak, megyénkben is számos lehetőség várja a táborozni vágyókat. Gyöngyösön is számos, főleg napközis táborokat szerveznek 10 és 20 ezer forint között.

De nemcsak az iskolák, hanem a Márta Múzeum is már harmadik éve táboroztatja a gyöngyösi és környékbeli gyermekeket.

Az osztálykirándulások szezonja után a nyári táborok kínálata is évről évre egyre színesebb. Így minden szülő megtalálhatja gyermekének a legideálisabb kikapcsolódást egy hétre, vagy akár csak egy pár délutánra, de természetesen mindezért fizetni is kell.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2009-06-08 )

Tovább az archívumra