Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az AVE Magyarország Hulladékgazdálkodási Kft. Magyarországon kilenc megyében, mintegy 590 településen nyújt szolgáltatást. Gyöngyösön májustól végzi a hulladékszállítást. A cégről, az eddigi tapasztalatokról és a legújabb beruházásról esett szó a gyöngyös

Az AVE Magyarország Hulladékgazdálkodási Kft. Magyarországon kilenc megyében, mintegy 590 településen nyújt szolgáltatást. Gyöngyösön májustól végzi a hulladékszállítást. A cégről, az eddigi tapasztalatokról és a legújabb beruházásról esett szó a gyöngyös

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyöngyösön májustól végzi a hulladékszállítást. A cégről, az eddigi tapasztalatokról és a legújabb beruházásról esett szó a gyöngyösi sajtótájékoztatón.

Július 16. –tól nem kerülhet több hulladék a gyöngyösi szemétlerakóba. Az önkormányzat az egyre sürgetőbb helyzet miatt, megpályáztatta a szolgáltatást. Közbeszerzés útján 3 pályázó közül a nyertes, a Közép és Kelet – Európa piacvezető hulladékgazdálkodási vállalata, az AVE lett. A cég igyekszik korszerűbbé tenni a szemétszállítást városunkban is. Zsákok és kukák helyett egységes szeméttárolók, többek között ezt is tervezik.

Lakossági hulladékudvart is kialakítanának a veszélyes háztartási hulladékok számára és a most még csak 18 db szelektív hulladékgyűjtő szigetet is 40 re bővítenék. A váltással a munkahelyek száma sem csökkent a cég erre is garanciát vállalt.

Jens Winterberg az Ave Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója bemutatta a céget, elmondta hogy több országban piacvezetők, így hazánkban is.

És a legújabb beruházás egy új szemetes autó, hazánkban egyébként a cég 7 városban biztosítja a hulladékszolgáltatást az önkormányzatokkal karöltve.

Hliva Éva


Tovább az archívumra