Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Csaknem 1 milliárd forintból újítják fel Mátraszentimrén a Narád Hotelt

Csaknem 1 milliárd forintból újítják fel Mátraszentimrén a Narád Hotelt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az új kibővített és átépített szállót elsősorban több napos, családi üdülésekre tervezik, de wellnes – részleget, és egy 150 fős konferenciatermet is kialakítanak. A közel 400 millió forintos uniós támogatást is kapott beruházás 2010 januárjában fejeződne be.

Folyamatosan dolgoznak a hotelben, májusban kezdték meg az átalakítást. Ha a kivitelező nem csúszik következő év elejére egy átépített 4 csillagos szálloda várja a Mátraszentimrére érkezőket. A beruházás közel 1 milliárd forintba kerül, ennek egy részét, csaknem 400 milliót uniós pénzekből finanszíroznak.

A hotel elsősorban családok részére épül, de nagyobb konferenciák lebonyolítására és wellnes turizmusra is alkalmas lesz.

Mátraszentimre egyébként is kedvelt üdülési övezet, nemcsak a Narád völgye vonzza a turistákat, hanem a síszezonban is sokan érkeznek ide. A vendégéjszakák száma Eger után itt a második legmagasabb a megyében.

Régiónkban jelentős hiányt pótolnak az uniós fejlesztések, hiszen kevés volt a 3 és 4 csillagos minőségi szálláshely, a projektek befejezését követően 13db 4 csillagos, és 4db 3csillagos várja az ide látogatókat.

Hliva Éva


Tovább az archívumra