Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Delfin gyereknap

Delfin gyereknap

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Delfin gyermeknapot Gyöngyös fő terén. A 3 napos programsorozatra ezúttal is több ezer érdeklődő család látogatott el. Szabadtéri vetélkedők, bemutatók, táncegyesületek műsora és számos koncert is várta az oda érkezőket. A vetélkedők során pedig értékes ajándékokkal gazdagodhattak a kicsik.

Szikrázó napsütés, elektromos kisautó, kutyás bemutató, vízigömb – 8. alkalommal rendezték meg a Delfin gyermeknapot Gyöngyös fő terén a kicsik legnagyobb örömére. A 3 nap alatt több tucat program várta az érdeklődőket.
Dr. Tatár László, alpolgármester a következő szavakkal nyitotta meg az eseményt:

– Én kérek mindenkit, hogy aktívan vegyen részt mindenben, minden játékot próbáljatok ki, finom étkeket meg kell kóstolni, s mindenki nagyon-nagyon jól érezze magát. Úgy teljen el ez a 2-3 nap, hogy csak csillogó gyermekszemeket lássunk.

Pál Ivett a gyermeknap főszervezője kiemelte: sohasem gondolta, hogy ekkora népszerűségnek örvend majd ez a kezdeményezés, amit 2009-ben indítottak útjára.

– Egy spontán ötlettől vezérelve született meg az első Delfin gyermeknap. Nagyon-nagyon sikeres volt, egyre több szülő, támogató, cég állt mellénk és ezt értük el, hogy itt vagyunk a 8. Delfin Gyermeknapon – fogalmazott.

A programokból nem volt hiány, de a fellépőkből sem. Péntek este Szandi koncertje nyitotta meg a nem mindennapi programsorozatot.

A popkirálynő már gyermekkora óta tudta, hogy a színpadra született – és ez a mostani produkcióján is jól látszott.

– Az kell, hogy legyen a mozgató rugó, hogy én valamit nagyon szeretek, ugye az ember azt szereti, amihez van affinitása, amiben érzi, hogy jó, és akkor abban azt meg akarom mutatni, és örömet akarsz vele szerezni, szórakoztatni akarsz vele. Én mindig is így voltam az énekléssel. Onnantól kezdve, hogy kiálltam a színpadra életemben először 9 évesen, onnantól kezdve éreztem, hogy ez az én otthonom, a színpad – magyarázta.

A helyi civil egyesületek is képviseltették magukat a hétvégén, és további sztárfellépők is szórakoztatták a nagyérdeműt.


Tovább az archívumra