Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idén már közel 40000-en fürdőztek a gyöngyösi strandon. Ez előző évekhez képest csaknem 10000 fővel nőtt a strandolók száma

Idén már közel 40000-en fürdőztek a gyöngyösi strandon. Ez előző évekhez képest csaknem 10000 fővel nőtt a strandolók száma

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A fürdőt idén is ellenőrizték, minden szempontnak megfelelt.

Bár hivatalosan már vége a nyári szezonnak, azért akadnak még fürdőzők, akik kihasználják az utolsó meleg napokat. A 2004 és 2006 közötti időszakban átlagosan 25 ezer fővel zárta a szezont a gyöngyösi strand. A felújítás után nőtt a fürdőzők száma. A fejlesztések meghozták a várt eredményt.
Tehát egyre közkedveltebb a fürdő. Ez köszönhető azoknak a sportrendezvénynek is, amiket idén nyáron rendeztek. Például az országos szintű úszóversenyek, a strandfoci és strandröplabda mérkőzések, vagy nemrégiben a magyar vízilabda válogatott mérkőzése is növelte a látogatók számát. Minden évben szigorúan ellenőrzik a fürdőlétesítményeket, a gyöngyösi strand idén minden szempontnak megfelelt.
A további sikerekhez azonban fejlődnie kellene a strandnak – mondja Tóth Szabolcs. Szükség lenne egy élménymedencére a fiatalabb generációnak, valamint egy termálmedencére az idősebb korosztály igényeinek kielégítésére.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2009-08-26 )

Tovább az archívumra