Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jótékonysági séta a kórházért

Jótékonysági séta a kórházért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Jótékonysági sétát hirdetett vasárnapra az egyik világszerte ismert közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat. Az országos kezdeményezéshez idén már második alkalommal csatlakozott Gyöngyös is. A sétán egy jelképes összegért bárki részt vehetett, a befolyt összegből pedig ismét a Bugát Pál Kórház gyermekosztályát támogatták.

Az egészséges életmód népszerűsítése, valamint a jótékonykodás a célja annak a programsorozatnak, amit egy direkt marketinges cég szervez országszerte. Október első napján közös testmozgásra invitálták a lakosokat Gyöngyösön is. A sétán összesen 170-en vettek részt.

– Mindenki a maga szervezetében, a maga városában megválasztja a támogatottat, leegyeztetjük előtte, mi mindig úgy gondoljuk, hogy valahol tényleg alul kell kezdeni mindent és a gyerekek nagyon fontosak ilyen szempontból, szívügyünk a gyerek – fogalmazott Tóth Gábor, az Amway platina szintű tagja.

A gyöngyösi csapat először júniusban szervezett jótékonysági biciklitúrát. Akkor 133.000 Ft gyűlt össze a jelképes 500 Ft-os részvételi díjakból a Bugát Pál Kórház gyermekosztálya részére. A jótékony cél maradt, csupán a mozgásforma változott.

– Mivel hogy annyira jól sikerült az első, rengeteg jó ember eljött, aki mozgott velünk, ugyanis akkor kerékpároztunk és most sétálni megyünk, ismét nagyon sokan jelezték, és jöttek is. Úgyhogy azt gondolom, hogy ez már hagyomány innentől kezdve – vélekedett a szervező, Barcsikné Dobos Mónika.

A 10.000 lépés érted szlogennel útjára indított őszi túrán fiatalok, családok és idősebbek egyaránt részt vettek.

A séta résztvevői, valamint a szervező direkt marketinges cég ezúttal összesen 170 ezer forinttal támogatta a Bugát Pál Kórház gyermekosztályát.


Tovább az archívumra