Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Geotermikus energia alkalmazása, korszerű hűtéstechnikai megoldások és a klaszterek között együttműködés

Geotermikus energia alkalmazása, korszerű hűtéstechnikai megoldások és a klaszterek között együttműködés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Többek között ezekről is beszéltek azon az egri konferencián, amelyen a turisztika és az építőipar mellett az energetika környezetipari szekció is képviseltette magát.

A Kárpát – medence energetikai kincsei volt a szekcióindító előadás témája. Itt is olyan szomszédos országok üzletemberei illetve a téma szakértői találkoztak, akik az energetika környezetipar terén új, áttörő megoldásokkal szolgálhatnak.
Többek között a geotermikus energia, a legkorszerűbb hűtéstechnológia és az uniós pályázati finanszírozások mellett a klaszterek új lehetőségiről, régiós, vagy akár nemzetközi együtt működésükről is beszámoltak konferencián.
Gyöngyösről is több klaszter képviseltette magát, a gépipari klaszter mellett a plazmafáklya technológiáról már ismert gyöngyösi cég is bemutatkozott.
A négynapos találkozón Magyarország mellett Ausztria, Horvátország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna több, mint 350 üzletembere is részt vett.
Hliva Éva

Az Aktuális napi hírei (2009-09-22 )

Tovább az archívumra