Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hagyományteremtő céllal tartotta meg első foglalkozását a gyöngyösi MindLab Klub

Hagyományteremtő céllal tartotta meg első foglalkozását a gyöngyösi MindLab Klub

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A havonta egy alkalommal megrendezésre kerülő foglalkozások célja, hogy játékos módszerekkel fejlesszék a gyerekek képességeit.

Táblás logikai játékok szabályaival ismerkednek kicsik és nagyok az első gyöngyösön megrendezett MindLab klubon. A foglalkozás célja, hogy a gyerekek a szülők és a csoportvezetők közös munkájával fejlesszék a mindennapi életben nélkülözhetetlen készségeket. A program célja nem az iskolai oktatás helyettesítése, hanem az ott megkapott lexikális tudás kiegészítése. Az első foglalkozásra ellátogató szülők közül sokan beiskolázás előtt álló gyermekük iskolára történő felkészítését várják a programtól. Az új oktatási módszer hatékonyságát a Yale Egyetemen folytatott kutatások is igazolták. A klubfoglalkozások résztvevőit három csoportban várják a csoportvezetők, ahol a gyerekeket koruknak és képességeiknek megfelelő logikai játékokkal várják.
A program oktatói elmondták, hogy a havonta egyszer megrendezésre kerülő városi klubdélután mellett a környékbeli óvodák is igényelhetnek kihelyezett csoportfoglalkozásokat.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2009-09-22 )

Tovább az archívumra