Kezdőlap » Hírek - Aktuális » CsÁÓ karácsony

CsÁÓ karácsony

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Karácsonyi ünnepséget rendeztek a Családok Átmeneti Otthonában, ahol a jelenlévő gyermekek zenés és verses produkcióval lepték meg szüleiket. Az esemény egyúttal egy köszönetnyilvánítás is volt azoknak a szervezeteknek, akik támogatják az otthont. A gondozók minden családnak ajándékot nyújtottak át az ünnepség végén.

– Itt lakó családok szeretnék otthon békés, nyugodt körülmények között tölteni a karácsonyt, és ez ugye sajnos nekik nem lehetséges. A kollégákkal a többi szervezettel próbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy megkönnyítsük a helyzetüket és egy kicsit ünnepivé tegyük nekik is ezt az alkalmat – ezekkel a szavakkal nyitotta meg Keszte Tiborné, a Családok Átmeneti Otthonának vezetője a karácsonyi ünnepséget.

Az intézményben összesen 8 szobában, 25 fő elhelyezésére van lehetőség. Az itt élő családok ilyen formában tudják megünnepelni a karácsonyt, a dolgozók pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy meghitt hangulatot teremtsenek.

A támogatóknak köszönetnyilvánításképp ajándékot nyújtottak át a lakók, majd azt követően az intézményben élő gyermekek karácsonyi műsora következett.

A közös produkció után minden családot megajándékoztak az otthon dolgozói.


Tovább az archívumra