Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Felújították a játszóteret

Felújították a játszóteret

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Közel 3 millió forintból újították fel a Ringsted úti játszóteret. Új padok, hármas hinta, libikóka és barátságosabb környezet várja az itt élő családokat mostantól. Besze Andrea, önkormányzati képviselő saját keretéből valósította meg ezt a beruházást, és erre az évre is vannak még tervei. Egyebek mellett gyöngykaviccsal szeretné feltöltetni a területet, a közelben lévő sportpályát pedig salakkal vagy aszfalttal lefedetni.

Új hinták – köztük egy hármas, amelyen a szülők gyermekeikkel együtt tudnak hintázni, padok, libikóka, és homokfogó rács – megújult környezet, és végre egy szép játszótér várja ettől az évtől a Ringsted úton élőket. Régi vágya volt már ez a lakóknak – mondja Besze Andrea, önkormányzati képviselő.

– Több millió forintos beruházásról beszélünk, sok évnyi lemaradást kellett nekünk most pótolni és behozni. Igazából nagyon sokat segítettek az itteni lakók, a fiatalok, nagyon sok ötletet adtak, ami nagyon fontos, mert mi gondolunk valamire, nem biztos, hogy az meg is felel az ittenieknek. Így közösen összehoztuk ezt a játszóteret. Mondhatnám, hogy be is telítődött, hiszen akik, telepítették a játszóeszközöket, azok mondták, hogy jelenleg már most több játszóeszközt erre a játszótérre nem tudnak telepíteni – sorolta a képviselő.

Itt azonban nem áll meg a felújítások sora, szeretnék ugyanis a talapzatot is rendbe hozni ebben az évben.

– Amit az idei évben szeretnénk még elérni, és én szerintem ez nem egy álom, hanem egy abszolút megvalósítható dolog, az, hogy le legyen gyöngykavicsozva, hiszen az nem megoldás, hogy itt minden évben a parkfenntartó fűnyírást nem tud végezni, mivel félnek, hogy a kavics betöri az ablakokat, és ezért mindig gyomirtóhoz folyamodnak – az szerintem meg nem megengedhető egy játszótéren, ahol a kisgyermekek kúsznak-másznak a fűben – tette hozzá.

Besze Andrea kiemelte: a közelben lévő sportpályát egy ideje kutyafuttatónak használják, így a lakosság véleményét kikérve – a jövőben salakkal vagy aszfalttal szeretnék majd befedetni.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális - hírek röviden
09:02
10 perc - beszélgetés
09:16
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:35
Nézőtér - kulturális magazin
10:05
Reklám
10:08
Kápolnapuszta - Bivalyrezervátum - dokumentumfilm
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:45
Kilátó - megyei magazin
11:12
Reklám
11:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
10 perc - beszélgetés
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:01
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Moziklip – mozi magazin
19:59
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság