Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sövényvágás miatt félpályás útlezárásra és sebességkorlátozásra számíthatnak azok az autósok, akik a 3-as útra hajtanak a Gyöngyös és az M3-as autópálya közötti szakaszon

Sövényvágás miatt félpályás útlezárásra és sebességkorlátozásra számíthatnak azok az autósok, akik a 3-as útra hajtanak a Gyöngyös és az M3-as autópálya közötti szakaszon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sövényvágás miatt félpályás útlezárásra és sebességkorlátozásra számíthatnak azok az autósok, akik a 3-as útra hajtanak a Gyöngyös és az M3-as autópálya közötti szakaszon. A munkálatokat folyamatosan végzik várhatóan október végéig. Sövényvágás miatt félpályás útlezárásra és sebességkorlátozásra számíthatnak azok az autósok, akik a 3-as útra hajtanak a Gyöngyös és az M3-as autópálya közötti szakaszon. A munkálatokat folyamatosan végzik várhatóan október végéig. Az elmúlt két évben csak ősszel végeztek sövényvágást a 3-as út mentén, holott erre legalább kétszer lenne szükség évente. „Keretösszegből dolgozunk” – mondta Bezzeg László, a gyöngyösi üzemmérnökség vezetője. A ritkább vágásnak azonban nagy hátránya van, mert így jobban megerősödik a sövény, és nehezebb levágni.
Úgy tudjuk, több mérnök már végleg kivágatná a sávok közti növényzetet, a természetvédők tiltakozása és gazdasági okok miatt azonban erre nincs lehetőség.
A mostani sövényvágás közel kétmillió forintba kerül a Magyar Közútkezelő Kht.-nek. A levágott hulladékot a Városgondozás Zrt. telepén újrahasznosítják. A munkálatokat a tervek szerint október 20-ig befejezik.


Az Aktuális napi hírei (2009-10-07 )

Tovább az archívumra