Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az idén első alkalommal a télen is fesztiváli programok töltik meg Gyöngyös Fő terét a karácsony előtti hetekben

Az idén első alkalommal a télen is fesztiváli programok töltik meg Gyöngyös Fő terét a karácsony előtti hetekben

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az Advent Varázslat című rendezvénysorozat az önkormányzat és a helyi vállalkozók összefogásából valósult meg és a tervek szerint jövőre is megrendezik.

Tűzzsonglőrök bemutatójával vette kezdetét a négy hétvégét magába foglaló programsorozat, mely az Adventi Varázslat címet viseli. A gyöngyösi önkormányzatnak régi óhaja volt már, hogy élettel töltse meg a város Fő terét ebben az időszakban is. Ez most a Fő tér 10. alatti vállalkozók kezdeményezése nyomán valósággá lett.

A város és a környék vállalkozói itt most valóban önzetlenül adtak. És ebből igazi családi programok születtek, amelyekre kicsiket és nagyokat egyaránt várnak.

A karácsonyra való készülődés jegyében az állandó rendezvényhelyszínként működő Angyalka Műhelyben a Vöröskereszt és a Családsegítő Központ részére további adományokat gyűjtenek majd. A kezdeményezés sikerét jelzi, hogy már a Fő tér további vállalkozói is csatlakoztak hozzá, így jövőre valószínűleg még nagyobb területen rendezik meg az adventi vásárt.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2009-11-30 )

Tovább az archívumra