Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Halálos baleset

Halálos baleset

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Halálos baleset történt a 3-as számú főúton a 91-es km szelvénynél Halmajugra térségében. Egy személygépjármű július 3-án 12 óra környékén, eddig ismeretlen okból lehajtott az útról, majd az útmenti árokban felborult. A helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el.

Itt látható az a gépjármű, amely július 3-án, dél környékén az árokba borult többszöri pördülés után. A baleset a 3-as számú főúton Halmajugra közelében a 91-es km szelvénynél történt. A balesethez a gyöngyösi és a hevesi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték a műszaki mentést.

Soltész Bálint, rendőrségi sajtószóvivő a helyszínen elmondta: a baleset következtében a jármű vezetője életét vesztette.

– Az eddigi információink alapján feltehetőleg lehajtott az útpadkára, majd keresztbe csúszva többször megpördült az autó, majd az út menti árokban állt meg, ennek következtében a személyautónak a vezetője, aki egyébként egyedül utazott a járműben, egy 42 éves Nagyfügedi férfi a helyszínen életét vesztette – mondta el.

A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végezték. Az arra járó autósokat Karácsond és Halmajugra települések irányába terelték. A baleset körülményeit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Tovább az archívumra