Kezdőlap » Hírek - Aktuális » December 13-tól módosultak a belföldi menetrendszerinti helyközi autóbuszjáratok menetrendjei

December 13-tól módosultak a belföldi menetrendszerinti helyközi autóbuszjáratok menetrendjei

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyöngyösön szinte változatlanul járnak a buszok, csak 1-1 járatot érint a menetrend módosítás a térségben.

Gyöngyös térségében a december 13-tól hivatalos autóbusz menetrendben nagyobb változások nem történtek egy-egy kivétellel.- tudtuk meg Kiss Tibortól. A Gyöngyös-Budapest és a Gyöngyös-Eger viszonylat az, ahol viszont ütemes menetrendet vezettek be.-mondja a közlekedési menedzser. Ezen a volánszakaszon üzemelő volántársaságok a Volánbusz Zrt., az Agria Volán Zrt. és a Mátra Volán Zrt. egy összehangolt tárgyalássorozat eredményeként egy új ciklusos menetrendszerint közlekedő járatrendszert állítottak össze.

A legnagyobb utasforgalmú időszakokban ez negyed órára változik, a reggeli csúcsban viszont 10 percenként közlekednek az autóbuszok Budapestre is.

A menetrendváltozáshoz az utasoknak, és a buszsofőröknek egyaránt alkalmazkodni kell, mert amint kiderült egyre többen utaznak busszal.

Kiss Tibortól azt is megtudtuk, hogy a jegyek ára előreláthatólag január elsejétől nem változik, az esetleges változások, emelések időpontja miniszteri rendeletben fog majd megjelenni.

Farkas-Nagy Nóra


Az Aktuális napi hírei (2009-12-16 )

Tovább az archívumra