Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hosszabb nyitvatartás

Hosszabb nyitvatartás

Hosszabbított nyitva tartással várják a hűsölni vágyókat a Gyöngyösi strandon, a nagy melegre való tekintettel. Este 8 óráig lesz lehetőségük az ide érkezőknek strandolni. A hétvégén, szombaton pedig a családoké lesz a főszerep: kapura dobó verseny, ugrálóvár, tűzoltó- és rendőrautó bemutató várja az érdeklődőket délelőtt 10 órától, este 6 óráig.

Több mint két hete tart a tikkasztó meleg. Érdemes ilyenkor árnyékban vagy hűvös helyiségben tartózkodni, de még jobb vízpart vagy medence mellett tölteni szabadidőnket. A Sportfólió Kft. a minap úgy döntött, meghosszabbítja nyitva tartási idejét, így még este 7 óra után is lehet hűsölni a Gyöngyösi strandon.

– A nagy hőségre való tekintettel úgy gondoltuk, hogy a strand egészen este 8 óráig lesz nyitva, úgyhogy szeretettel várjuk a fürdőzőket este 8 óráig. Mivel nagyon meleg van, ezért úgy gondoltuk, hogy ez így sokkal jobb lesz, hogy ha minél tovább ki tudják használni ugye az összes medencét, illetve ugye akik később dolgoznak, azok is sokkal ki tudnak jönni esetleg a gyerkőccel lehűteni magukat – mondta el Bikádi Zsanett, marketing ügyintéző.

Most hétvégén, szombaton pedig nem csak strandolni, de játszani is lehet majd a strandon, ugyanis ismét családi napot szerveznek.

– Egészen reggel 10 órától, este 6-ig fognak tartani ezek a programok. Lesz habparty, lesz ugrálóvár, lesz tűzoltóautó bemutató, rendőrautó, illetve ugye nekünk nagyon fontos hogy támogassuk az egyesületeket, ezért helyet adunk az Új Nap Egyesületnek is, úgyhogy ők is itt lesznek a mentett kutyusokkal, csinálnak majd kutyabemutatót, a felelős kutyatartásról is csinálnak majd előadást – sorolta Bikádi Zsanett.

Valamint kapura dobó versennyel is készülnek a nagymedencében és ugrálóvár is várja a kicsiket – tette hozzá.

Az előrejelzések szerint ez a hét megterhelő lesz a meleg miatt, utána enyhülhet a nagy hőség. Az OMSZ előrejelzése szerint szerdától péntekig 32-36 fokra kell számítani, utána csökken pár fokot a hőmérséklet, hétvégén 33-34 fok valószínű és még eső is várható.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nemzetiségi magazin - ismétlés
14:59
Zeneiskolások előadása - Szita Jázmin - Telemann: Menüett
15:01
Városháza – Jászárokszállás magazinja - ismétlés
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Nemzeti Regatta 2019.
16:04
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Zeneiskolások előadása - Szendrei Dávid - Kiss Norisz - Liszt: II. magyar rapszódia
19:04
Reklám
19:06
Moziklip - mozi magazin - ismétlés
19:22
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból – ismétlés
19:33
Nézőtér - kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság