Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megyei kampánynyitót tartott ma Egerben a Magyar Szocialista Párt

Megyei kampánynyitót tartott ma Egerben a Magyar Szocialista Párt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A sajtótájékoztatón elhangzott: az MSZP minden egyéni körzetben ugyanazokat a képviselőjelölteket indítja el, akik korábban is bizonyítottak: Gyöngyösön újra Magda Sándor száll harcba.

Ismerős arcok az asztalnál: ez a hat képviselőjelölt méretteti meg magát a megye egyéni körzeteiben az MSZP színeiben. A gyöngyösi jelölt újra Magda Sándor. Õ a tudás-tisztesség-siker szlogent tűzte zászlajára, és az elmúlt nyolc év térségi eredményeit összegezve elmondta: csak a szennyvíztisztítómű gyöngyösi megújítása 2 milliárdos érték, az oroszi ércbánya rekultivációja pedig csaknem 14 milliárd forint. A képviselő a jövőben is az agrárium és az oktatás fejlesztésére koncentrál.

Magda Sándor a mostani ciklus kudarcának a több ezer munkahelyet ígérő gumigyár, az Apollo Tyres távozását tartja. Arról is beszélt: vannak fejlesztések, melyeket be kell fejezni – itt a nyugati elkerülő útra utalt.

Sós Tamás megyei MSZP-elnök emlékeztetett: az elmúlt nyolc esztendőben 209 milliárd forintnyi fejlesztési forrást hoztak Heves megyébe képviselőik, és úgy vélte: ezért most is minden körzetben jó esélyük van nyerni.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-01-15 )

Tovább az archívumra