Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Tömeges közlekedési baleset történt reggel Vámosgyörknél

Tömeges közlekedési baleset történt reggel Vámosgyörknél

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Egy autóbusz és egy traktor ütközött össze. A traktor vezetője szörnyethalt, és hat súlyos sérültje is volt a karambolnak.

Egy halottja és hat súlyos sérültje is van annak a tömegbalesetnek, amely ma reggel történt Jászárokszállás és Vámosgyörk között. A sűrű ködben, a csúszós úton egy traktorba rohant egy autóbusz, majd az ütközés után két másik arra haladó autó is koccant a sérült járművekkel. Úgy tudjuk, a traktor eredetileg egy árokba szaladt autót akart kivontatni az út mellől, és a mentőakció alatt rohant bele az épp odaérkező menetrendszerű busz.

Mint Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtóreferens elmondta, a helyszínelés teljes útzár mellett zajlott egész délelőtt.

Ezt követően még két másik autó is az árokba csúszott, amikor el akarták kerülni a karambolt. A traktor sofőrje beszorult a roncsba, őt a jászárokszállási tűzoltók szabadították ki.

A Mátra Volán a megyei hírportálnak megerősítette, hogy az ütközésben a cég Hevesről Budapestre közlekedő járata sérült meg. A járműben is jelentős károk keletkeztek.

A baleset körülményeinek kivizsgálását a gyöngyösi rendőrkapitányság végzi.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-02-04 )

Tovább az archívumra