Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Hivatalosan is kifogást nyújtott be az MSZP gyöngyösi szervezete letépett és megrongált választási plakátjaik miatt

Hivatalosan is kifogást nyújtott be az MSZP gyöngyösi szervezete letépett és megrongált választási plakátjaik miatt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Városszerte lehet találkozni a jelenséggel, amely a legtöbb pártot érinti. A Fidesznél azt mondták: néhány letépett falragasszal ők is találkoztak.

Összefirkált, megrongált és letépett plakátok. Országszerte lehet találkozni ilyen és ehhez hasonló képekkel, a jelenség kisebb-nagyobb mértékben valamennyi pártot érinti. Stábunk Gyöngyösön a legtöbb helyen a szocialista párt összefirkált plakátjaival találkozott, ez ügyben az MSZP helyi szervezete a jegyzői irodához hivatalosan is kifogást nyújtott be. A Fidesznél azt mondják, egy-két esettől eltekintve nem találkoztak hasonlóval. A plakát-rongálók ellen, ha rajtakapják őket, a rendőrség eljárást indít. Egyébként pedig a választási bizottságokhoz lehet fordulni a panaszokkal.

A mai napon országszerte megalakultak a választási bizottságok.

Ma délután egyébként a gyöngyösi választókerület országgyűlési képviselő-jelöltjei aláírták azt az etikai kódexet, amit egy civil szervezet állított össze, és amely a választási kampányban betartandó legfontosabb etikai normákat tartalmazza.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2010-02-19 )

Tovább az archívumra