Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új szakaszt kezdene a magyar politikában a Lehet Más a Politika

Új szakaszt kezdene a magyar politikában a Lehet Más a Politika

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A párt helyi jelöltje Gyöngyösön ismertette programjukat, mint elmondta: azt szeretnék elérni, hogy a Parlamentben az ország valódi problémáiról essen szó.

Csekély érdeklődés kísérte a Lehet Más a Politika szerdai gyöngyösi lakossági fórumát. Karácsony Gergely, a párt kampányfőnöke és Lukács Zoltán, országgyűlési képviselő-jelölt mintegy tucatnyi résztvevő előtt mutatta be programját.

A kampányfőnök szerint ezek a legégetőbb problémák Magyarországon. Mint mondta, az LMP azt szeretné elérni, hogy a Parlamentben ezekről a kérdésekről folyjon vita, és az Országgyűlés ne a személyeskedés színtere legyen.

Lukács Zoltán, a párt helyi jelöltje azt mondja: képviselőként a vidékpolitikára helyezné majd a hangsúlyt. Ehhez azonban először össze kellene gyűjteni a megfelelő számú ajánlószelvényt, ami még nem sikerült neki. Mint mondja, kampányukban elsősorban költség-hatékony eszközökkel élnek.

Az LMP-nél egyébként azt mondják, nem kérdés, melyik politikai erő alakíthat kormányt az áprilisi választások után, annak azonban komoly tétje van, hogy milyen ellenzék kerül majd az új összetételű parlamentbe.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2010-02-25 )

Tovább az archívumra