Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Még mindig csekély az érdeklődés a Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett villamos energia és földgáz fogyasztó közösségek csatlakozása iránt

Még mindig csekély az érdeklődés a Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett villamos energia és földgáz fogyasztó közösségek csatlakozása iránt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Leginkább a kis és középvállalkozóknak érné meg bekapcsolódni a programba. Akik már részesei a fogyasztói közösségnek júliustól kedvezményesen fizetnek a gázért.

A több fogyasztó nagyobb mennyiségű energiafelhasználást jelent, azaz a nagyfogyasztóknak megajánlott tarifákat is megkapják a kisebb mennyiséget felhasználók. Röviden ez a lényege annak a nemrégiben útjára bocsátott kezdeményezésnek, amelynek a megyei Iparkamara állt az élére. Kósa László kereskedelmi alelnök épp azt magyarázza, hogy a villamos energia és a gázpiac liberalizációja óta a fogyasztók szabadon választhatnak kereskedőt, és a váltással, sok esetben 10 – 20-%os megtakarítás is elérhető.

Az Iparkamara energia beszerzési szakértők bevonásával hozza létre a fogyasztói közösséget, amelyhez csak kamarai tagok csatlakozhatnak, több szolgáltatótól kérnek majd árajánlatot és a legkedvezőbb kiválasztása után kötnek szerződést.

Aki még csatlakozna a közösséghez, vagy tájékozódna a téma iránt az a kamara gyöngyösi kirendeltségén, vagy Egerben, a központban is érdeklődhet.

Hliva Éva


Az Aktuális napi hírei (2010-02-25 )

Tovább az archívumra