Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyöngyös Gazdaságáért

Gyöngyös Gazdaságáért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Átadták a Gyöngyös Város Gazdaságáért védjegyeket a Mátra Múzeumban. Az önkormányzat, valamint a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által adományozott elismerést nagyvállalat kategóriában a Bezzegh Kft., kis- és középvállalkozás kategóriában a Gyöngyösi TV Nonprofit Kft., mikrovállalkozás kategóriában pedig a Benevár Vendéglátó Bt. kapta.

Hagyományosan az évértékelő ünnepségen ismerték el a város kiemelkedően teljesítő vállalkozóit. Gyöngyös Város Gazdaságért védjegyet vehetett át nagyvállalat kategóriában a Bezzegh Kft., amely összesen 4 üzletegységet ölel fel, kereskedelmi tevékenységüket igyekeznek szolgáltatásokkal is bővíteni.

– Én úgy gondolom, hogy ez nem csak a mi érdekünk, legfőképpen édesapámé, és édesanyámé, akik ezt a vállalkozást ezelőtt 28 évvel megalapították, és ezt ugye testvéremmel együtt vittük tovább. Valamint nagyon nagy köszönetet tudunk mondani a kollégáknak, akik már szinte évtizedek óta a segítségünkre vannak, és hát ugye a kereskedelmek legfontosabb alapköve a vevő, a vevőkör, hát nekik köszönhetünk mindent – fogalmazott Bezzegh Attila.

Szintén elismerték a Gyöngyösi TV Nonprofit Kft. munkásságát középvállalkozás kategóriában. A cég két alaptevékenységet lát el, az egyik a városi televízió működtetése és üzemeltetése, mely idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, a másik pedig a Cinema Bridge mozi, melyet 2006-tól üzemeltetnek. Ezen kívül foglalkoznak egyéb kiadói tevékenységgel is.

– Cégünk minden kollégája, mind a televíziós üzletágban – mind a mozis üzletágban – rászolgált erre a kitüntetésre. Könnyű dolgom van, mert ha kollégák nem dolgoznak, azt rögtön egy egész város láthatja, szóval ez egy kemény, embert próbáló feladat a kollégáim számára, hogy minden nap felemeljék a kamerát, minden nap megírják és felmondják, megvágják az anyagokat, és ugyanez van a mozival is, nincs ünnep, nincs hétköznap, minden délután előadást tartunk a moziban – sorolta Rostás Ákos ügyvezető igazgató.

Mikrovállalkozás kategóriában pedig a Benevár Vendéglátó Bt. kapta az elismerést. Az étterem története 1897-re nyúlik vissza.

– A Benevár étterem csapatának célja az, hogy a magyar vendéglátás hagyományait ápolják itt a Mátra kapujában. Köszönetet kell, hogy mondjak elsősorban az összes kollégának, aki a hajnaltól éjszakáig, igyekszik a vendégek igényeinek eleget tenni – mondta el Dr. Szabó Péter ügyvezető.

Ócsai Lajos, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi elnökhelyettese pohárköszöntőjében úgy fogalmazott: a 2018-as év a gyöngyösi beruházások éve volt. A következő évről elmondta: nem lesz könnyű a vállalkozások számára.

– A célt kijelölték számukra, az év végén ismertetésre került a minimálbér és a bérminimum emelése, a szükséges fedezet kigazdálkodása nem könnyű feladat elé állítja a vállalkozásokat – vélekedett.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A szerdai adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Hit világa – vallási műsor
09:13
Zeneiskolások előadása - Trió - Haydn: G-dúr trió - Rondo all ungherese
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Sport7 1. rész – sport magazin
10:02
Reklám
10:04
Sport7 2. rész – sport magazin
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Üzleti negyed - gazdasági magazin - ismétlés
11:11
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Luther Márton élete 3. – Isten tenyerén? - rajzfilm sorozat
18:15
Méhlegelők - filmetűd
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:02
Reklám
19:04
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Itt vagyunk – Alkotunk és előadunk - dokumentumfilm
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság