Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Alapítványi bál

Alapítványi bál

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Huszonötödik alkalommal tartották meg a Négy S-O-S Közhasznú Alapítvány jótékonysági bálját a Felsővárosi Általános Iskolában. A befolyt összegből az iskola felújítását tervezik.

Már a kezdetekben is sok programot szervezett az iskola, ezek megvalósításához szükség volt egy támogatóra, így jött létre a Négy S-O-S Közhasznú Alapítvány – mondta el stábunknak Horváth Zoltán Tiborné az intézmény vezetője. A
z alapítvány által szervezett bál egyik célja, hogy a szülők és a pedagógusok együtt lehessenek, a támogatásokból pedig az iskola felújítását finanszírozzák.

– Több pályázatot futtatunk, az önerőt kell biztosítani hozzá, Európa uniós pályázatoknak, aminek mi nagyon örülünk, hogy az alapítványunk pályázik és nyeri meg ezeket, úgyhogy az önerő biztosítására, és ezen kívül, számos eszközt szoktunk vásárolni a gyerekeknek, több minden van a tervünkben, a jövőben, hát majd a befolyt összegtől fog eldőlni, hogy mire jut, és mit tudunk megvalósítani – fogalmazott az igazgatónő.

Tuziné Domoszlai Ágnes, a Négy S-O-S Közhasznú Alapítvány elnöke elmondta, minden téren igyekeznek segíteni az iskolában folyó munkát.

– A legnagyobbakat, ha kiemelem az elmúlt 25 évből, létrehoztunk egy nagyon modern tankonyhát, az udvaron egy kültéri tantermet, fénymásolót vásárolunk, magnót, minden évben a 6. évfolyam megy erdei táborba, oda is adunk egy kis anyagi támogatást, hetedik évfolyam megy külföldre, a Határtalanul pályázatban, ha jutalomkönyvet kell vásárolni, ha sportszert kell vásárolni, mindig ott van az alapítvány – sorolta.

A vacsorával egybekötött bálon az iskola volt diákjai is felléptek, illetve az intézmény pedagógusaiból álló ABBA együttes is szórakoztatta a közönséget.

Az alapítvány vezetői abban bíznak, hogy a jövőben is meg tudják szólítani a szülőket és más támogatókat, hogy segíthessék az iskolát.


Tovább az archívumra