Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az iskoláért báloztak

Az iskoláért báloztak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

14. alkalommal rendezték meg Berze Nagy János Gimnázium jótékonysági bálját, amelynek idén is az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa adott helyet. Az eseményen az iskola tanárai elsősorban a szülőket látták vendégül, akiknek megköszönték azt a munkát, amit a diákok tanulásáért és fejlődéséért tesznek nap mint nap.

A bálon ételek, italok és a jókedv mellett élőzenével kedveskedtek a látogatóknak, mely az iskola diákjainak előadásában volt hallható. Nem csak a lelkes fiatalok, de a Berze „nagy öregjei”, egy végzős diákokból álló trió is énekelt, akiknek berzés diákokként ez volt az egyik utolsó közös éneklése.

– Valóban iskolánk és annak szülői munkaközössége immár 14. alkalommal rendezi meg a jótékonysági gálát, és mint minden ilyen bálon a farsangi szezonban, itt is élő zenével, vacsorával és tombolával igyekszünk ünnepelni a hangulatot, és azt, hogy a gyerekeknek egy kicsit adózzunk – mindenki a maga módján – mondta el Gyurkó Péter igazgatóhelyettes.

Az eseményen tombola vásárlására is volt lehetőség, melyen a nyeremények a szülők felajánlásaiból kerültek ki. A bálon befolyt összeget elsősorban az iskola fejlesztésére, korszerűsítésére szeretné fordítani az iskola vezetése, amelynek konkrétumairól a szülői munkaközösséggel közösen hoznak döntést.

Reményeink szerint és az információk alapján, amit az SZMK-tól hallottam, a belső udvarunk fejlesztésére, és egyéb apróságokra, (mint például padok létesítése a folyosóra) kívánjuk a pénzt elkölteni – tette hozzá Gyurkó Péter.

Az énekes és zenés produkciók után pohárköszöntőt mondtak – a tanárok és a szülők egymás tiszteletére koccintottak, megköszönve ezzel az általuk végzett munkát.


Tovább az archívumra