Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az iskoláért báloztak

Az iskoláért báloztak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

14. alkalommal rendezték meg Berze Nagy János Gimnázium jótékonysági bálját, amelynek idén is az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa adott helyet. Az eseményen az iskola tanárai elsősorban a szülőket látták vendégül, akiknek megköszönték azt a munkát, amit a diákok tanulásáért és fejlődéséért tesznek nap mint nap.

A bálon ételek, italok és a jókedv mellett élőzenével kedveskedtek a látogatóknak, mely az iskola diákjainak előadásában volt hallható. Nem csak a lelkes fiatalok, de a Berze „nagy öregjei”, egy végzős diákokból álló trió is énekelt, akiknek berzés diákokként ez volt az egyik utolsó közös éneklése.

– Valóban iskolánk és annak szülői munkaközössége immár 14. alkalommal rendezi meg a jótékonysági gálát, és mint minden ilyen bálon a farsangi szezonban, itt is élő zenével, vacsorával és tombolával igyekszünk ünnepelni a hangulatot, és azt, hogy a gyerekeknek egy kicsit adózzunk – mindenki a maga módján – mondta el Gyurkó Péter igazgatóhelyettes.

Az eseményen tombola vásárlására is volt lehetőség, melyen a nyeremények a szülők felajánlásaiból kerültek ki. A bálon befolyt összeget elsősorban az iskola fejlesztésére, korszerűsítésére szeretné fordítani az iskola vezetése, amelynek konkrétumairól a szülői munkaközösséggel közösen hoznak döntést.

Reményeink szerint és az információk alapján, amit az SZMK-tól hallottam, a belső udvarunk fejlesztésére, és egyéb apróságokra, (mint például padok létesítése a folyosóra) kívánjuk a pénzt elkölteni – tette hozzá Gyurkó Péter.

Az énekes és zenés produkciók után pohárköszöntőt mondtak – a tanárok és a szülők egymás tiszteletére koccintottak, megköszönve ezzel az általuk végzett munkát.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
14:55
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical Est - My love, my life
14:59
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:25
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Néptáncegyüttes - Hegyközi táncok
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:52
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:12
Világörökség - Parádsasvár 
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:42
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:08
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:36
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:02
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság