Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Úgynevezett visontai megállapodást készített elő az MSZP jelöltje, Dr. Magda Sándor

Úgynevezett visontai megállapodást készített elő az MSZP jelöltje, Dr. Magda Sándor

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Úgynevezett visontai megállapodást készített elő az MSZP jelöltje, Dr. Magda Sándor, amely kapcsán arra kéri a térség fideszes és jobbikos jelöltjét: garantálják, hogy a jövőben is megmarad a Mátrai Erőmű. A cég sorsa már hetek óta kampánytéma.

Továbbra is kampánytéma a Mátrai Erőmű sorsa. Az erőmű bezárását állítása szerint a klímatörvény megtorpedózásával megakadályozó Magda Sándor felhívással fordult a többi politikai párthoz. Azt kéri tőlük: aláírásukkal garantálják, hogy nem támogatják az erőmű bezárását, és ha kell, szembefordulnak hozzá hasonlóan akár saját pártjukkal is a cég érdekében.

Fontos a klímavédelem, ahogy a munkahelyek megtartása is – hangsúlyozta Magda Sándor. A politikus a cég védelme érdekében azt várja – ahogy ő fogalmazott – kihívóitól, hogy pártoktól függetlenül annyi aláírást szerezzenek a megállapodást követő aláírásgyűjtésben, ahány szavazatot a választásokon kaptak.

A megállapodással Magda egyelőre csak két hivatalossá vált jelöltet, a Fideszét és a Jobbikét szólította meg, úgy tudjuk, közben az LMP jelöltje is leadta szükséges mennyiségű kopogtatócéduláit. A Fidesz és a Jobbik jelöltje később reagál a megkeresésre, amelyről egyébként eddig más úton még nem értesültek. Mint ismeretes, a Fidesz jelöltje épp keddi adásunkban tette nyilvánvalóvá, hogy támogatják az erőmű működését.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-03-17 )

Tovább az archívumra