Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Több, mint féltucat lakossági fórumot tartott az elmúlt héten a környező településeken Dr. Magda Sándor, az MSZP jelöltje

Több, mint féltucat lakossági fórumot tartott az elmúlt héten a környező településeken Dr. Magda Sándor, az MSZP jelöltje

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A politikus elmondta: továbbra is az elmúlt nyolc év alatt a térségbe érkezett 48 milliárd forintnyi támogatást népszerűsíti.

Saját bevallása szerint a Vécsen indult kampányfórum-sorozat minden eddigi állomásán találkozott régi ismerősökkel Dr. Magda Sándor. A szocialista jelölt segítségét képviselői minőségében sokan kérték az elmúlt nyolc esztendő alatt – tudtuk meg nagyrédei lakossági fórumán.

A jelölt szerint egy képviselő számára minden település érdekei egyformán fontosak. Egy kisebb összegű forrás is sokat jelent egy apróbb település számára – olyan, mintha egy nagyobb falunak jutna egy milliárdos összeg – fejtette ki Dr. Magda Sándor.

A képviselőjelölt minden helyszínen az elmondása szerint általa a térségbe közvetített 48 milliárd forintról ad számot, így Nagyrédén többek között négy játszótér megújítását említette. A környék településein egyházi fejlesztésekben, civil szervezetek munkájában is bőven volt része Dr. Magda Sándornak – mondta el híradónknak maga a jelölt.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-03-22 )

Tovább az archívumra