Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Évzáró közgyűlést tartottak nemrég az árokszállási tűzoltók, az egyesület és a köztestület tagjai is

Évzáró közgyűlést tartottak nemrég az árokszállási tűzoltók, az egyesület és a köztestület tagjai is

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A megoldandó feladatokat áttekintve kiderült: lassan kinövik a szertárat, és elkélne két új tűzoltófecskendő is – vagyis pályázati lehetőségek függvényében ideje a technikai fejlesztésnek.

Most már 15 ezer ember tűzbiztonságát vigyázzák az árokszállási tűzoltók, megnőtt a felelősség, és komolyabban kell venni az idei tennivalók tervezését is – tudtuk meg Banka Emánueltől a tűzoltóság éves közgyűlésén. Az önkéntes egyesület hamarosan 120 éves lesz, jövőre ünnepelnek. Sajnálatos módon azonban a technika is több évtizedes, ideje cserélni a járműveket – mondta Banka Emánuel.

A legutóbbi árvíz a település határában bizonyította, hogy a helyi tűzoltók segítsége fontos a város katasztrófabiztonsága számára – jelentette ki a városvezető, Gergely Zoltán.

Ez a bizonyos árvíz az önkormányzatra is új feladatot rótt: még a közeljövőben mindenképpen ki kell harcolni az állami védművek megerősítését – emlékeztetett a polgármester.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-03-24 )

Tovább az archívumra