Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nagy a tét a vasárnapi választásokon az MSZP szerint, a demokrácia megvédése az MSZP-vel, vagy korlátozása a Jobbik vagy a Fidesz által

Nagy a tét a vasárnapi választásokon az MSZP szerint, a demokrácia megvédése az MSZP-vel, vagy korlátozása a Jobbik vagy a Fidesz által

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mindezt Kovács László, a párt korábbi elnöke mondta Dr. Magda Sándor, a helyi szocialista párti jelölt kampányzáróján.

Két út közül lehet választani április 11-én Kovács László, az MSZP korábbi elnöke szerint. Az egyik az MSZP útja, amiben Magyarország az unió harmonikusan együttműködő tagállama, amely békés párbeszédet folytat szomszédjaival – mondta a politikus Dr. Magda Sándor gyöngyösi kampányzáróján.

A másik út viszont Kovács szerint a két jobboldali párt útja: a demokrácia gyengítése, az ellenzék korlátozása – fejtette ki a korábbi uniós biztos.

Dr. Magda Sándor kampányzáróján tételesen felsorolta a térségben elért eredményeit: eszerint a legtöbb településen megújultak az orvosi rendelők, az iskolák, a templomok, a művelődési házak, de rengeteg apró változtatásból is kivette a részét. A többi jelölttől is azt várja, hogy Parlamentbe jutásuk esetén sokat tesznek az itteni választóikért.

A képviselőjelölt a kisnánai vár felújítását, a csatornázásokat is kiemelte, és úgy vélte: a jövőben is lehetne a béke szigete a gyöngyösi körzet, ahol mindenki az értékteremtésen dolgozik.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-04-09 )

Tovább az archívumra