Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elköszöntek a várostól

Elköszöntek a várostól

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

„A sikerért, a tudásért mindig meg kell dolgozni” – fáklyás felvonulással és lufieregetéssel búcsúztak a végzős középiskolások Gyöngyöstől. A 4 iskola több száz diákját a Mátra Művelődési Központ előtt ünnepélyes keretek között búcsúztatta Tatár László alpolgármester, aki beszédében hangsúlyozta: a végzős fiataloknak azt kívánja, tudjanak megfelelni az új követelményeknek, és a nehézségekkel küzdjenek meg a jövőben.

– Tervekkel, álmokkal, vágyakkal teli álltok ma itt, de talán még nem tudjátok mi az értelme az elmúlt évek erőfeszítéseinek. Mi értelme volt a sok tanulásnak, a sok próbatételnek, és a sok kihívásnak. Nem baj, ha ma még így érzitek, többet kell ahhoz még élni és tapasztalni, hogy igazán felismerjétek az iskola, a műveltség, a helyes magatartás elsajátításának jelentőségét – fogalmazott dr. Tatár László alpolgármester, aki mondandóját azzal zárta: minden jelenlévő fiatalnak azt kívánja, tudjanak megfelelni az új követelményeknek, és a nehézségekkel küzdjenek meg a jövőben.

– Reméljük, hogy az együtt töltött években a bulikon és élményeken kívül, néhány hasznos tanáccsal is és gondolattal is gazdagodtatok. Mától egyre inkább csak magatokra kell támaszkodnotok, új akadályokat kell átlépnetek. Kívánjuk, hogy a jövőben kapjatok elég támogatást és szeretetet ahhoz, hogy meg tudjátok élni a helyeteket a nagybetűs életben – mondta Krizsó Alexandra, aki a Gyöngyös Városi Diáktanács nevében köszönt el diáktársaitól.

Ezután közösen engedték el a jó kívánságokkal ellátott lufikat, majd a Youngsters akrobatikus kosárlabda bemutatóját követően, meggyújtották a fáklyákat, és elindultak, hogy elköszönjenek a várostól a diákok.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:01
Palóc ízek Gyöngyöspatán - dokumentumfilm
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:52
Nemzeti Regatta 2019.
16:06
Tisztán Gyöngyösön – beszélgetések függőségekről 2. rész
16:32
Reklám
16:35
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Ciprus
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:23
Reklám
18:25
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2019. - Nyitógála - Olaszország
19:07
Reklám
19:10
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:22
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:35
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság