Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elköszöntek a várostól

Elköszöntek a várostól

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

„A sikerért, a tudásért mindig meg kell dolgozni” – fáklyás felvonulással és lufieregetéssel búcsúztak a végzős középiskolások Gyöngyöstől. A 4 iskola több száz diákját a Mátra Művelődési Központ előtt ünnepélyes keretek között búcsúztatta Tatár László alpolgármester, aki beszédében hangsúlyozta: a végzős fiataloknak azt kívánja, tudjanak megfelelni az új követelményeknek, és a nehézségekkel küzdjenek meg a jövőben.

– Tervekkel, álmokkal, vágyakkal teli álltok ma itt, de talán még nem tudjátok mi az értelme az elmúlt évek erőfeszítéseinek. Mi értelme volt a sok tanulásnak, a sok próbatételnek, és a sok kihívásnak. Nem baj, ha ma még így érzitek, többet kell ahhoz még élni és tapasztalni, hogy igazán felismerjétek az iskola, a műveltség, a helyes magatartás elsajátításának jelentőségét – fogalmazott dr. Tatár László alpolgármester, aki mondandóját azzal zárta: minden jelenlévő fiatalnak azt kívánja, tudjanak megfelelni az új követelményeknek, és a nehézségekkel küzdjenek meg a jövőben.

– Reméljük, hogy az együtt töltött években a bulikon és élményeken kívül, néhány hasznos tanáccsal is és gondolattal is gazdagodtatok. Mától egyre inkább csak magatokra kell támaszkodnotok, új akadályokat kell átlépnetek. Kívánjuk, hogy a jövőben kapjatok elég támogatást és szeretetet ahhoz, hogy meg tudjátok élni a helyeteket a nagybetűs életben – mondta Krizsó Alexandra, aki a Gyöngyös Városi Diáktanács nevében köszönt el diáktársaitól.

Ezután közösen engedték el a jó kívánságokkal ellátott lufikat, majd a Youngsters akrobatikus kosárlabda bemutatóját követően, meggyújtották a fáklyákat, és elindultak, hogy elköszönjenek a várostól a diákok.


Tovább az archívumra