Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Szakmai nap

Szakmai nap

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Idén 3. alkalommal rendeztek szakmai napot a Diesel DR Kft-nél. A vendégkiállítók bemutatták termékeiket, újításokról számoltak be és hasznos tanácsokkal látták el a jelenlevőket.

Fókuszban a pótkocsi. A Diesel DR Kft. szakmai napján főként a pótkocsikról, azok helyes üzemeltetéséről, a járműkövetés technológiájáról, valamint termékekről kaphattak hasznos információkat a jelenlévők.

– A napi ügymeneten kívül itt lehetőség nyílik arra, hogy ügyfeleinket szélesebb körű információval lássuk el, úgy a termékinkre vonatkozóan, mint vendégkiállítóinkon keresztül. Ők is hozták termékeiket és ők is információval tudják ellátni a partnereket – mondta el Dér Gábor ügyvezető.

A WebEye Magyarország Zrt. volt az egyik vendégkiállító. Munkájuk során felmérik, hogy hogyan működnek partnereik és tanácsot nyújtanak a sofőröknek és cégvezetőknek, hogy hogyan tudják hatékonyan optimalizálni lehetőségeiket.

– Fontos az, hogy hogyan tudnak költséghatékonyan fuvarozni. Itt függ attól, hogy hogyan vezet a sofőr, milyen járműveket használnak, milyen távolságokat tesznek, meg és erre biztosítunk különböző megoldásokat, hogy nem naprakészen, hanem azonnal megfelelő információkat kapjanak a járművekről, valamint a sofőrről is. Erre nyújtunk különböző szolgáltatásokat – magyarázta Rémiás Szabolcs ügyfélkapcsolati vezető.

Nagy kihívás a súlycsökkentés és minden pótkocsi és vontatógyártó azon dolgozik, hogy ezt a problémát kiküszöböljék – hangzott el az eseményen. Dér Gábor ügyvezető reméli, hogy partnereik számára hasznos volt ez a nap és megfogadják a cégvezetők tanácsait.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A magyarság totemállatainak nyomában - ismeretterjesztő film
15:21
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2019. – Nyitógála - Észak-Macedónia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Zongoraavató hangverseny (részlet)
16:06
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Adventi kalendárium
18:09
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:17
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság