Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Érdemes pedagógusok

Érdemes pedagógusok

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Átadták a „Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa” kitüntetéseket, a Mátra Művelődési Központban rendezett városi pedagógusnapi ünnepségen. Az elismerést Tőzsér Lajosné, a Fecske úti Tagóvoda vezetője és Daru Éva Katalin, a Gyöngyösi Petőfi Sándor Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola igazgatója vehették át.

Szinte lehetetlen küldetés ma a pedagógusok feladata, hiszen egyre nagyobbak velük szemben az elvárások, a társadalom és a szülők részéről – fogalmazta meg az ünnepségen kösözntőjében Hiesz György polgármester.

A polgármester köszönetet mondott az óvodapedagógusoknak, tanároknak, professzoroknak.

Az ünnepségen átadták a gyöngyösi képviselő-testület által alapított „Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa” elismeréseket is. Tőzsér Lajosné, a Fecske Úti Tagóvoda vezetője 40 éves kiemelkedő szakmai munkájáért vehette át az elismerést. Azt mondja, szívügye a hátrány kompenzáció, a gyerekek speciális fejlesztése, az érzelmi biztonság nyújtása.

„Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa” elismerésben részesült Daru Éva Katalin, a Gyöngyösi Petőfi Sándor Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola igazgatója, aki gyógypedagógusként a sérült tanulók beilleszkedését segíti.

Idén először adták át a Gyöngyös Város Óvodái vezetése által alapított Aranyalma díjat is, amit Beszéné Gábor Judit, a Dobó Úti Tagóvoda, Fodorné Besenyei Ildikó, a Platán Úti Tagóvoda és Vinczéné Drelyó Szilvia, a Fecske Úti Tagóvoda óvónője kapott meg.


Tovább az archívumra