Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az MSZP az országos helyzethez mérten jónak értékelte itteni választási szereplését, és máris közölték, kiket indítanak el az önkormányzati választásokon

Az MSZP az országos helyzethez mérten jónak értékelte itteni választási szereplését, és máris közölték, kiket indítanak el az önkormányzati választásokon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Hiesz György városi pártelnök híradónknak felsorolta a rossz szereplés öt fő okát is.

Máris itt a lista: ők tizennégyen az MSZP helyi önkormányzati képviselőjelöltjei, a pártszervezet már most közzétette a névsort. Hiesz György városi pártelnök szerint a jelöltek fele nem párttag, több a nő és a fiatal, és fontos, hogy mindenki szakember legyen valamely területen.

A polgármesteri székért a különböző pletykákkal ellentétben újra Hiesz György száll harcba, akit egyhangúlag kért fel erre a gyöngyösi MSZP-szervezet.

A sajtótájékoztatón Dr. Magda Sándor választási eredményét az országos álláshoz képest jónak értékelték. Hiesz György úgy látja: az öszödi beszéd, a sikerek rossz kommunikációja, a kemény ellenzék, a kormányzati hibák és a korrupciós ügyek is szerepet játszottak az MSZP mostani országos szereplésében, dacára annak, hogy – mint fogalmazott – az itteni pártszervezetnek nem voltak ügyei.

A baloldalnak szerinte helyben vannak még tartalékai.

A választási kudarc ellenére sem marad el szombaton a hagyományos Fő téri majális, amelyen várhatóan Mesterházy Attila is tiszteletét teszi – zárta szavait Hiesz György.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-04-27 )

Tovább az archívumra