Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Delfin gyereknap

Delfin gyereknap

A gyermekeké volt a főszerep a hétvégén a Főtéren. Tizedik alkalommal rendezték meg a Delfin Gyermeknapot, amelyen a helyi tehetségeken kívül országszerte elismert zenészek, énekesek léptek fel, a színpadi programokon kívül pedig a Szent Bertalan templom előtti téren, valami a Jókai Mór utcában különböző szórakoztató játékok várták a kicsiket.

A megnyitó után a Ritmus Táncstúdió növendékei léptek színpadra a 10. Delfin Gyermeknapon pénteken. A táncosok a nemrég megrendezett gálájukon előadott produkciókból válogatták össze a hétvégi fellépésük műsorát.

A 4 nap alatt nem csak táncosokat, hanem többek között bohócokat, és mazsorett táncosokat, is láthatott a közönség, de országszerte elismert zenészek és énekesek is szórakoztatták a családokat. A hétvége elsősorban a gyerekekről szólt, de a szervezők igyekeztek a szülőknek is kedvező programokat kitalálni. A Delfin Gyermeknapot idén már 10. alkalommal rendezték meg, és az évek alatt lett egyre hosszabb a rendezvény.

– Ez a félnapos rendezvény annyira jól sikerült, hogy már következő évben kérdezték a szülők, gyerekek, hogy idén is csinálunk? És akkor lett egy egynapos, utána egy kétnapos, utána egy háromnapos, és pünkösd hétvégéjére egy négynapossal leptük meg Gyöngyös és a környék lakosait – sorolta Pál Ivett.

A szombati napot a bohócok cirkusz előadása nyitotta meg, amely nagy sikert aratott a főtéren.A program miatt idén is lezárták a Jókai Mór utca egy részét, ahol dodzsem, körhinta, és céllövölde várta a gyermekeket, a Szent Bertalan templom előtti téren ugrálóvár és vizes játékok szórakoztatták a kicsiket, de nagy sikere volt a trambulinnak is.

Idén először a rendezvényhez csatlakozott a Palacsinta- és Szörpfesztivál, a gyermekek legnagyobb örömére.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nemzetiségi magazin - ismétlés
14:58
Vidróczki gála 2019 - Mátraaljai Néptánc és Hagyományőrző Egyesület - Domaházi táncok
15:03
Városháza – Jászárokszállás magazinja - ismétlés
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Tóth Boglárka és Sárközi Ágnes koncert
16:04
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:35
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Wilson's Promontory Nemzeti Park - természetfilm
19:08
Reklám
19:11
Moziklip - mozi magazin - ismétlés
19:22
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból – ismétlés
19:33
Nézőtér - kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság