Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ledre cserélik

Ledre cserélik

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyöngyös Város Önkormányzata mintegy 300 millió Ft-os beruházással korszerű, energiatakarékos LED fényforrásokkal újítja meg a város közvilágítását. A kivitelező kiválasztása megtörtént, akivel a szerződést is aláírták, így hamarosan, az ősz folyamán megkezdődik a fényforrások cseréje.

Hosszú előkészítő munka után, pályázati lehetőségek híján, fejlesztési hitelből oldják meg a közvilágítás korszerűsítését Gyöngyösön- mondta Hiesz György polgármester a kivitelezővel történő szerződéskötés aláírásakor. A munkálatok során, 3200 lámpatestet cserélnek ki, ami a város nagy részét érinti.

Gyorsan megtérülő a beruházás, ezért döntött a testület a korszerűsítés mellett, még ha hitelből oldják is meg- tette hozzá a polgármester. Minőségi cserét hajtanak végre, korszerű, energiatakarékos lesz a LED-es világítás- mondta a kivitelező társaság elnöke.

A kivitelezési munkálatok előreláthatóan ősszel, október közepén kezdődnek el, remélhetően a lakosság minimálisan fogja csak észrevenni a munkálatokat- tette hozzá Makra József.


Tovább az archívumra