Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Vasárnap a Mátrán átguruló motorosokat ellenőrizték a gyöngyösi rendőrkapitányság munkatársai, akik kevés szabálytalanságot találtak az egynapos akcióban

Vasárnap a Mátrán átguruló motorosokat ellenőrizték a gyöngyösi rendőrkapitányság munkatársai, akik kevés szabálytalanságot találtak az egynapos akcióban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A fokozott ellenőrzésekre szeptember végéig az ünnepeken és a hétvégéken is számítani lehet.

Ilyen is van: csupa szabálytisztelő, nyugodtan gördülő motorossal találkoztak a rendőrség munkatársai a vasárnapi hatórás ellenőrző akcióban, amelyet kifejezetten a kétkerekűek ellenőrzésére tartottak. Luzsi István közlekedésrendészeti alosztályvezető is arról számolt be: rossz volt az idő, kevés volt a motoros, de akiket megállítottak, azokkal alig akadt probléma.

Ilyenkor több dolgot is ellenőriznek a rendőrök, a motorok állapotát, dokumentumait, és arra is figyelnek, hogy a legmerészebb motorosok ne felhajtott rendszámmal közlekedjenek a 24-es úton, ahogy az gyakran megesik.

A tavasz hátralévő részében és a nyáron is további fokozott ellenőrzésekre számíthatnak a motorosok, emlékeztetett a szakember.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-05-10 )

Tovább az archívumra