Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Lakossági fórum

Lakossági fórum

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Lakossági fórumot tartott Faragó Tamás önkormányzati képviselő a Felsővárosban élőknek. A gyűlésen összegezte az elért sikereket, beszélt a jövőbeli tervekről, emellett megvitatták a felmerülő problémákat és javaslatokat.

Az elmúlt időszak munkáját mutatta be Faragó Tamás önkormányzati képviselő a felsővárosban élőknek tartott lakossági fórumon. Kiemelte a körzetbe tartozó összes kavicsos út leaszfaltozását, járdák kiépítését, játszótéri fejlesztéseket, az Epreskert úti tagóvoda felújítását és az illegális házfoglalók ügyét. A fórumon emellett kikérte a lakosság véleményét a fejlesztésekről, valamint megvitatták a problémákat és jövőbeli terveket.

– A legnagyobb probléma szerintem maga a csapadékvíz elvezetés, tehát ezzel elég nagy problémák vannak, hiszen sok helyen az utakat rongálja és ezeknek az elvezetését meg kell oldani. A külső árkoknak a tisztítása, azok, amik nyílt csapadékvíz elvezető árkok azoknak a tisztításával nagyon sok probléma van. Probléma van a köztisztasággal- sorolta Faragó Tamás.

Ezeket véleménye szerint úgy lehet megoldani,hogy ha a hivatal többször küld ki takarítókat az utcára, a szemetelőket valamilyen módon bírságolják és a lakosságot ösztönzik arra, hogy figyeljenek oda környezetükre. A lakosok pedig az Északi Külhatár utca rendszeres csőtörését emelték ki.

Emellett az Őrálló utcában lévő buszmegállók rossz elhelyezkedését vitatták meg. A lakók javaslata az, hogy olyan helyre kell tenni a várókat, ahol több lakos éri el rövidebb idő alatt és nem zavarja az autós forgalmat sem a kilátásban.


Tovább az archívumra