Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megváltozott a forgalmi rend

Megváltozott a forgalmi rend

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megváltozott a Puky Árpád utca forgalmi rendje a Főtéri Nyári Esték programsorozata miatt. Az utca most zsákutca és parkolni csak az utca jobb oldalán lehet. Sokan azonban megszokásból vezetnek és nem veszik észre a kihelyezett táblákat. A közterület- felügyelők egyelőre nem büntetnek, csak felszólítják a szabálytalanul parkolókat. Az ideiglenes forgalmi rendváltozás augusztus 22-ig lesz érvényben.

Ez az autó is visszatolat az utcából. Zsákutca tábla figyelmezteti az autósokat a Puky Árpád és a Gárdonyi Géza utca sarkán, hogy a megszokottól eltérően, az utca végén nem lehet jobbra kihajtani. Az előkészületeket a Nyári esték programsorozata miatt, már két héttel ezelőtt elkezdték a gyöngyösi Főtéren, a színpadot és a lelátót már megépítették a tér déli részén, mivel a műszaki feltételek itt voltak adottak – tudtuk meg a munkálatok idején a rendezvényt szervező művelődési ház ügyvezetőjétől, Nagy Andreától. A színpad helye miatt a rendezvénytér paravánja elzárja a gyógyszertár előtti kisutca egy részét, így itt az autós közlekedés átmenetileg lehetetlenné vált, ezért forgalmirend-változásra volt szükség.

A forgalmirend-változásról kiegészítő táblákon tájékoztatták az erre közlekedőket, kihelyezték a zsákutca táblát, és szintén tábla hívja fel a figyelmet arra, hogy az utca bal oldalán tilos megállni, parkolni. Az autósok nagy része azonban megszokásból vezet, ebből adódnak a kellemetlenségek – mondja a közterület-felügyelők igazgatója.

Eddig még senkit nem büntettek meg, ha helytelenül várakozott, csak figyelmeztették- tudtuk meg Nyíri Lászlótól. Többszöri figyelmeztetés után azonban már büntetnek- tette hozzá. A szervezők a programok idejére kérik a közlekedők megértését és türelmét, az ideiglenes forgalmi rend augusztus 22-ig lesz érvényben.


Tovább az archívumra