Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Szezonzáró

Szezonzáró

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Hamarosan véget ér a nyári strandszezon, a gyöngyösi strand üzemeltetői azt mondják, idén is népszerű volt a fürdő, ugyanis több mint 11 ezren látogattak el ide csak augusztusban . Idén is számos fejlesztést végeztek – köztük megépült a sportpályán a lelátó, mezítlábas parkot telepítettek és az 50 méteres medencében egy vízi akadálypályát helyeztek ki. Emellett számos energetikai korszerűsítést végeztek, valamint a sport és családi eseményekből sem volt hiány.

Sokan kihasználják a nyár utolsó napjait, hogy a melegben még csobbanjanak egyet. Juhász Péter, a Sportfólió Kft. ügyvezetője is jó szezonról számolt be a gyöngyösi strandon, ugyanis júliusban 10 000 felett volt a strandolók száma, ebben a hónapban pedig 11 ezer fős a látogatottság.

– Augusztus elején sikerült szert tennünk erre az úszó vízi parkra ez egy kicsit megdobta az érdeklődést a fiatalok részéről és így párosul hogyha van egy kis élmény és jó az időjárás akkor van forgalom a strandon. Én azt gondolom, hogy ez majd jövőre fogja meghozni istenigazából azt a várt létszámnövekedést, amit mi szeretnénk elérni, de legalább már mindenképpen elmondhatjuk azt hogy megint sikerült valami olyan attrakciót behozni a strand területére ami sokak számára kedvező volt – fejtette ki Juhász Péter, a Gyöngyösi Sportfólió Kft. ügyvezetője.

„Idei nyár sem múlt el nyomtalanul” –fogalmazott az ügyvezető, hiszen számos fejlesztést és beruházást végeztek. Többek között megépült a lelátó, a mezítlábas park és az 50 méteres medencében egy vízi akadálypályát helyeztek ki. Emellett energetikai program keretén belül napelemet telepítettek, vízenergiai és távhőmegtakarítási beruházást végeztek, valamint hátra van még a fedett medencetérben a világítás cseréje.

– Hosszútávon az a cél, hogy előbb-utóbb legyen még egy olyan medence, ami legalább derékig ér és bárkinek leér a lába, legyen az gyerek, középkorú, fiatal vagy idősebb. A nagyon hosszútávú cél pedig az, hogy esetleg olyan meleg vizes medence ahová a 36-37-38 fokos vízbe tudnak beülni az emberek. Mindenre van lehetőség, minden pénz kérdése. Mi bízunk abban, hogy a tulajdonos ezt látja, és a jövőben számol azzal, hogy itt a gyöngyösi strandon akár ilyen célú fejlesztéseket is megvalósítsunk – fűzte hozzá.

A tervek szerint szeptemberben a külső medencék még használhatók lesznek, ez az időjárás függvénye – ha pedig kánikula lesz, akár hosszabbított nyitvatartást is elrendelhetnek a hétvégéken.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
14:55
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical Est - My love, my life
14:59
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:25
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Néptáncegyüttes - Hegyközi táncok
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:52
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:12
Világörökség - Parádsasvár 
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:42
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:08
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:36
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:02
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság