Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Pályaátadó

Pályaátadó

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Procter & Gamble egészségmegőrző programjának legújabb beruházását adta át a cég dolgozóinak: egy új műfüves focipályát telepítettek a gyöngyösi gyár területén. A megnyitón női és férfi futballmeccseket játszottak a dolgozók a meghívott sportolókkal, emellett kötetlen beszélgetések és labdajátékok színesítették a rendezvényt.

Egészség, közösség, büszkeség. Csupán három szó, mégis mind nagy jelentőséggel bír, főleg ha egybekovácsoljuk őket. Így véli a Procter & Gamble vállalat is, hiszen egészségmegőrző programja keretén belül a közösség összetartása érdekében új műfüves focipályát adtak át dolgozóiknak. A gyárigazgató beszédében kiemelte, a dolgozók nap, mint nap azon dolgoznak, hogy jól működjön a vállalat, ezért is érzik kiemelt feladatnak a megfelelő körülmények megteremtését.

– Az ok, amiért megépült a pálya az az, hogy dolgozóink megfelelő egyensúlyt tudjanak tartani a munka és a munka kívüli élet között, ebbe beletartoznak a sportok, és az egészségmegőrzés. Ezért is jött létre a Mátra Man szakosztály, hogy támogassuk őket a különböző sporttevékenységekben és megteremtsük azokat a körülményeket, amiben a dolgozók jól érzik magukat és egészségesek tudnak maradni. Meg vagyok róla győződve, hogy visszafizetődik nekünk abban, hogy az emberek jól érzik magukat a munkahelyen, hogy közösségek és baráti kapcsolatok jönnek létre és ez által jobban és jobban fognak tudni teljesíteni a munkában is – vélekedett Julien Doussot gyárigazgató.

A gyárigazgató ezt követően átvágta a nemzeti színű szalagot és kezdetét vették a barátságos futballmeccsek. Azt mondják, a beruházásoknak itt nincs vége, még további fejlesztéseket szeretnének végrehajtani.

– Az elképzelés az, hogy itt a következő hónapokban egy sátortető fog épülni. Gyakorlatilag az a cél, hogy egész évben lehessen használni a pályát fociedzésekre, illetve hogy látjuk a pályán kívül is vannak területek, amiket szintén nem fogunk kihasználatlanul hagyni. Ide asztaliteniszek fognak kerülni, meg tulajdonképpen azt látjuk, hogy itt mindenféle közösségi eseménynek otthont adhat ez a pálya és ez a cél, hogy egész évben használható felületet hozzunk erre létre – magarázta Hofmann Tibor, gyári személyzeti vezető.

Elsőként a gyöngyösi női focicsapat játszott a vállalat női dolgozóiból álló csapatával, majd a cég férfi csapata játszott a meghívott sportolókkal és ezt követték a további labdajátékok, valamint kötetlen beszélgetés.


Tovább az archívumra