Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Pályaátadó

Pályaátadó

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Procter & Gamble egészségmegőrző programjának legújabb beruházását adta át a cég dolgozóinak: egy új műfüves focipályát telepítettek a gyöngyösi gyár területén. A megnyitón női és férfi futballmeccseket játszottak a dolgozók a meghívott sportolókkal, emellett kötetlen beszélgetések és labdajátékok színesítették a rendezvényt.

Egészség, közösség, büszkeség. Csupán három szó, mégis mind nagy jelentőséggel bír, főleg ha egybekovácsoljuk őket. Így véli a Procter & Gamble vállalat is, hiszen egészségmegőrző programja keretén belül a közösség összetartása érdekében új műfüves focipályát adtak át dolgozóiknak. A gyárigazgató beszédében kiemelte, a dolgozók nap, mint nap azon dolgoznak, hogy jól működjön a vállalat, ezért is érzik kiemelt feladatnak a megfelelő körülmények megteremtését.

– Az ok, amiért megépült a pálya az az, hogy dolgozóink megfelelő egyensúlyt tudjanak tartani a munka és a munka kívüli élet között, ebbe beletartoznak a sportok, és az egészségmegőrzés. Ezért is jött létre a Mátra Man szakosztály, hogy támogassuk őket a különböző sporttevékenységekben és megteremtsük azokat a körülményeket, amiben a dolgozók jól érzik magukat és egészségesek tudnak maradni. Meg vagyok róla győződve, hogy visszafizetődik nekünk abban, hogy az emberek jól érzik magukat a munkahelyen, hogy közösségek és baráti kapcsolatok jönnek létre és ez által jobban és jobban fognak tudni teljesíteni a munkában is – vélekedett Julien Doussot gyárigazgató.

A gyárigazgató ezt követően átvágta a nemzeti színű szalagot és kezdetét vették a barátságos futballmeccsek. Azt mondják, a beruházásoknak itt nincs vége, még további fejlesztéseket szeretnének végrehajtani.

– Az elképzelés az, hogy itt a következő hónapokban egy sátortető fog épülni. Gyakorlatilag az a cél, hogy egész évben lehessen használni a pályát fociedzésekre, illetve hogy látjuk a pályán kívül is vannak területek, amiket szintén nem fogunk kihasználatlanul hagyni. Ide asztaliteniszek fognak kerülni, meg tulajdonképpen azt látjuk, hogy itt mindenféle közösségi eseménynek otthont adhat ez a pálya és ez a cél, hogy egész évben használható felületet hozzunk erre létre – magarázta Hofmann Tibor, gyári személyzeti vezető.

Elsőként a gyöngyösi női focicsapat játszott a vállalat női dolgozóiból álló csapatával, majd a cég férfi csapata játszott a meghívott sportolókkal és ezt követték a további labdajátékok, valamint kötetlen beszélgetés.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A keddi adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális - hírek röviden
09:02
Luther Márton élete 2. – Szópárbajok - rajzfilm sorozat
09:15
Molnár Dániel - Édesanyám
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
10:02
Reklám
10:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
10:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból
11:11
Reklám
11:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Hit világa – vallási műsor
18:13
Zeneiskolások előadása - Trió - Haydn: G-dúr trió - Rondo all ungherese
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Sport7 1. rész – sport magazin
19:02
Reklám
19:04
Sport7 2. rész – sport magazin
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Üzleti negyed - gazdasági magazin - ismétlés
20:11
Reklám
20:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság