Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Három napon át az eső mellett borban ázott gyöngyösi Fő tér

Három napon át az eső mellett borban ázott gyöngyösi Fő tér

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A bornapokon szinte valamennyi mátrai pincészet bemutatkozott, a színpadon pedig könnyűzenei koncertekkel várták az érdeklődőket – akik a borongós idő ellenére is szép számmal érkeztek.

Több százan emelték poharukat a hétvégén a Fő téren, a legjobb Mátrai pincészetek borait három napon át lehetett kóstolni. Persze volt, aki csak üdítőt ivott, idén a bornapok mellett a gyerekeket is ünnepelték. Gyöngyösön minden évben két alkalommal, Szent Orbán napkor és a szüret idején ünneplik a hegy levét. A programok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Az eső, ha el nem is mosta a rendezvényt, bosszús perceket azért okozott az érdeklődőknek. Program nem maradt el, a színpadon megszakítás nélkül követték egymást a fellépők. Valódi legendák és új csillagok is zenéltek, ez utóbbiak közül a legnagyobb népszerűségnek Veres Robi, azaz MC DC örvendhetett, aki jól érezte magát a borok és a közönség társaságában.

Persze idén sem maradhattak el az állandó programok, így a helyi művészeti együttesek fellépései, és a borversenyek eredményhirdetései.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2010-05-31 )

Tovább az archívumra