Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Operagála

Operagála

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Teltház előtt rendezték meg a Fejes András Sportcsarnokban a negyedik Operagálát Gyöngyösösön. Olyan neves operaénekesek szórakoztatták a gyöngyösi közönséget, mint Miklósa Erika, Boncsér Gergely, László Boldizsár és Haja Zsolt. Az országos hírű művészek többek között Erkel Ferenc, Verdi és Puccini műveiből adtak elő részleteket.

Idén is megtelt a sportcsarnok a zene világnapja alkalmából szervezett operagálán.
A Gyöngyös Város Önkormányzata, a Gyöngyös Város Barátainak Köre, illetve a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával megvalósult gálán fellépett többek között Miklósa Erika a Magyar Állami Operaház Kossuth és Liszt Ferenc-díjas magánénekese is, akivel Boncsér Gergely énekelt közösen duettet.
ATMO: 315_3531 [01:45:39-01:45:52 ]

Hiesz György polgármester megköszönte a szervezők munkáját. A legnagyobb sikert elért művészeket a helyi kötődésű Miller Lajos Kossuth-díjas operaénekes kérte fel az előadásra. Annak különösen örült, hogy a rendezvény a kezdetektől sikeres, és a tavalyi gála után idén is teltház volt a sportcsarnokban.

Az elmúlt évben a gyöngyösi zeneiskola zongorájára gyűjtöttek, idén pedig a Gyöngyös Város Barátainak Köre rendezvényeihez, kulturális programjaihoz lehetett adakozni.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés