Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nem mindennapi eseménynek adott otthont a Berze Nagy János Gimnázium

Nem mindennapi eseménynek adott otthont a Berze Nagy János Gimnázium

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az iskolapadba és az épület falai közé visszatérve az egykori Vak Bottyán János Gimnázium növendékei 50 éves osztálytalálkozójukat ünnepelték.

Egy fél évszázaddal ezelőtt ez az osztály is boldogan énekelte a ballagási nótákat és tervekkel, célokkal, álmokkal vágtak bele a nagybetűs életbe. 50 évvel később újra a Gimnázium falai között találkoztak egy jubileumi osztálytalálkozó keretein belül, ahol mindenki beszámolhatott az elmúlt évtizedek legfontosabb eseményeiről. A családi történetek mellett előkerültek a régi fényképek és az osztály egykori ballagó-tarisznyája is kézről kézre járt.

A közösen eltöltött délutánt a felelevenített osztálykirándulásokról és diákcsínyekről szóló történetek mellett a párhuzamos évfolyammal való találkozás még érdekesebbé tette.

Az ország területén belül és az országhatáron túl szétszórva élő, hosszú évek óta nem látott osztálytársak viszontlátásának öröme arra sarkallta az összegyűlteket, hogy a jövőben minden második évben találkozzanak, és együtt emlékezzenek vissza a régi szép időkre.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2010-06-17 )

Tovább az archívumra