Kezdőlap » Hírek - Aktuális » December 6-án nyit a jégpálya

December 6-án nyit a jégpálya

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Mikulás hozza majd a korcsolyázás lehetőségét Gyöngyösön, az időjárás ugyanis egyelőre meghiúsította a jégpálya november 30-ára tervezett nyitását. Az idei szezonban is jégdiszkó, kori olimpia és más versenyek színesítik a programokat, és csatlakoznak a jégpályák éjszakája rendezvénysorozathoz is a szervezők.

Kásás, latyakos, egyenetlen jégfelület, ezen még napokon belül nem lehet korcsolyázni. Az üzemeltetők november 30-ára tervezték a jégpálya nyitását a gyöngyösi strand területén, azonban most már biztos, hogy az időjárás ezt nem teszi lehetővé advent kezdetére.

Előreláthatóan így a tervezettől egy héttel később, december 6-án, pénteken lesz a jégpálya megnyitója. Már a negyedik szezont kezdik, és minden télen nagy népszerűségnek örvend ez a fajta sportolási lehetőség. A testület jó döntést hozott annak idején, mikor a jégpálya létrehozása mellett döntöttek- mondta a polgármester.

Mivel a korcsolyázók bázisát a fiatalok adják, így a programokat illetően kíváncsiak a véleményükre is.

Az idei szezonban csatlakoznak a jégpályák éjszakájához is, és most is lesz korcsolya kölcsönzési lehetőség. Az idén először jótékonysági célokat is kitűztek a szervezők. A Sportfólió Kft. Gyöngyös cégeivel karöltve az Autista Segítő Központ gyermekeit sporteszközökkel támogatják majd.


Tovább az archívumra