Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Heves megye Diáksportjáért kitüntetés

Heves megye Diáksportjáért kitüntetés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

„Heves Megye Diáksportjáért” kitüntetést kapott Juhász Péter a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. ügyvezetője az Egerben tartott Diákolimpia díjátadó ünnepségén. Az ügyvezető több mint 10 éve szervezi és koordinálja a gyöngyösi sportéletet. Az elismerést a nyáron megrendezett Diákolimpiai döntő kiváló lebonyolításáért vehette át. Az ünnepségen gyöngyösi sportolókat is kitüntettek egyéni és csapat szinten is.

Egerben tartották az idei Heves Megyei Diákolimpia díjátadó ünnepségét, ahol közel 190 kiváló sportolót tüntettek ki. Az eseményen nem csak a sportolókat, de a Diákolimpia szervezésében kiemelkedő szerepet nyújtó egyéneket is díjazták. Köztük „Heves Megye Diáksportjáért” kitüntetésben részesült Juhász Péter, a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. ügyvezetője is, aki több mint 10 éve vezeti a gyöngyösi sportéletet. Az idén nyáron a Kft. szervezte meg a Diákolimpia döntőjét.

– Én azt hiszem, hogy ez egy jó lökés a jövőre nézve, hiszen ilyenkor érzi azt az ember, vagy érezhetik azt az emberek, hogy van miért dolgozni. Van jövőkép, van újabb cél és remélem, hogy sikerül a közeljövőben is egy hasonló nagy volumenű rendezvényt megvalósítani itt Gyöngyösön – fejtette ki a díjazott.

Az ügyvezető szerint ez a díj a közös munka eredménye, mely a Sportfólia Kft. dolgozói, illetve a városban dolgozó testnevelő tanárok kemény munkájának köszönhető.

– Egy jó csapatmunka nélkül ez nem valósulhatott volna meg és itt nem csak elsősorban a Sportfólióban dolgozó kollegáimra gondolok. Hanem azokra a testnevelőkre, akik évek óta, vagy inkább évtizedek óta dolgoznak a város életében az általános és középiskolás falak, vagy tornatermek, vagy éppen az uszoda között azért, hogy jó képességű, egészséges gyerekeket majd felnőtteket neveljenek – hagnsúlyozta.

Az ünnepségen, gyöngyösi sportolókat is kitüntettek a Diákolimpián elért jó eredményeikért, egyéni és csapat szinten is. Díjat vehetett át Kálváriaparti Általános Iskola leány futballcsapat tagjai, valamint a gyöngyösi kézilabdázó leány csapat, egyéni díjat pedig Magda Boldizsár, Makovinyi Attila, valamint Pernyész Dorottya kapott.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
14:55
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical Est - My love, my life
14:59
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:25
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Néptáncegyüttes - Hegyközi táncok
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:52
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:12
Világörökség - Parádsasvár 
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:42
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:08
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:36
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:02
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság