Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Wekerle-díj

Wekerle-díj

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Wekerle Sándor nívódíjat vehetett át az Eszterházy Károly Egyetem évzáró ünnepségén Pál Petra, a Gyöngyösi Campus pénzügy és számvitel szakos hallgatója. A Hallgatói Önkormányzat általános elnökhelyettese kiemelkedően aktív tagja az intézmény közösségének, célja pedig egy saját vállalkozás létrehozása a mesterszak elvégzése után.

Lelkes és mosolygós. Így fogadott minket Pál Petra, az Eszterházy Károly Egyetem pénzügy és számvitel szakos hallgatója. Büszkén mutatta azt a nívódíjat, amelyet az évzáró ünnepségen vehetett át a karon végzett kiemelkedő és példamutató munkájáért.

– Azt éreztem, hogy a rengeteg munka, amit tettem, amit nyilván nem elvárásokkal tettem, hanem önszántamból, az most megtérült, és elismerik azt, hogy a szabadidejét az ember rááldozza ezekre a dolgokra és tesz azért, hogy jusson előrébb, nem csak magam miatt, hanem az egyetemünk miatt is – mondta a kitüntetett.

Pál Petra számára nagyon fontos a jó tanulmányi eredmény, valamint a Hallgatói Önkormányzat általános elnökhelyetteseként az is, hogy képviselje a hallgatókat, az egyetemet.

– Nagyon sokszor részt vettem nyílt napokon, beiskolázási roadshowkon, mindemellett a versenyeken, ahova a csapatainkkal mentünk, ott is képviseltethettük egyetemünket, illetve a karunkat, mivel hogy ugye gazdasági területen vettünk részt ilyen megmérettetéseken, ezen kívül az intézményi rendezvényeket is nagyon támogatjuk, személy szerint én is – tette hozzá.

Petra az utolsó félévét tölti alapszakos hallgatóként, de az intézményt nem hagyja itt, hiszen mesterszakon folytatja tanulmányait, később pedig saját vállalkozást szeretne indítani.


Tovább az archívumra