Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közel 200 millió forintból körforgalom, rengeteg parkoló épül, emellett több utca is megújul a következő hónapokban Gyöngyösön

Közel 200 millió forintból körforgalom, rengeteg parkoló épül, emellett több utca is megújul a következő hónapokban Gyöngyösön

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A városüzemeltetési igazgatóságnál már előkészítették a beruházásokat, így a továbbiakban minden az engedélyek meglététől és a kivitelező kapacitásától függ.

Még nem látni az útépítő gépeket, a munkájuk nyomát viszont igen: egyes utcákban már előkészítették a terepet a munkások, például már van kopóréteg a Kertész utcánál, ahol Balázsi Istvánné elmondása szerint körforgalom is épül hamarosan.

Október végéig dolgozni fognak az építők a Bástya, a Napsugár és a Zöldfa utcán, a Rédei utcán járda és út is épül, a Déli Külhatár utcán jelentős kátyúzást terveznek. A Kőkút utca felújításában vállalkozók is részt vesznek.

Lesznek új parkolók is: a Báthory utcában például 28 darab, és 100 parkoló készül heteken belül a Dombon is.

Mindemellett megoldódik ősz végére a csapadékvízelvezetés az Attila és a Kodály Zoltán utcán, és az Északi városrészben a Papföldi, a Nyúlmáj és az Epreskert utcán. A munkák tehát hamarosan indulnak.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-07-23 )

Tovább az archívumra