Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az MSZP leadta polgármesterjelöltje és tíz egyéni jelöltje szükséges mennyiségű kopogtatócéduláit

Az MSZP leadta polgármesterjelöltje és tíz egyéni jelöltje szükséges mennyiségű kopogtatócéduláit

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A párt sajtótájékoztatóján, amelyen az MSZP nagy helybeni támogatottságáról beszéltek, szóba került két másik párt is.

A szocialisták számára is kellemes meglepetés volt, hogy mennyi kopogtatócédulájuk gyűlt össze az önkormányzati választásokra- fogalmazott Hiesz György, az MSZP polgármesterjelöltje, egyben városi elnöke. A párt aktivistái – hasonlóan a Fidesz tavaszi kampányához – háztól házig járva, személyesen keresik fel szimpatizánsaikat.

Elhangzott: a Szonda Ipsos felmérései szerint az itteni választókörzetekben jól szerepelhetnek a szocialisták októberben.

A sajtótájékoztatón a városi MSZP-elnök arról is beszélt: szeretné tudni, mit reagál a Fidesz polgármesterjelöltje a Jobbik elnökének bejelentésére, miszerint a radikálisok is őt támogatják a voksoláson.

Az MSZP helyi szervezete a korábbi helyett új weboldallal indult neki a választásoknak, amelyről jelenleg hiányoznak a párt ismert grafikai elemei, a szegfű és a logó. Hiesz György szerint azért, mert az oldal feltöltés alatt áll. Elmondta: az új dizájnban nem szegfű, hanem piros négyzet szerepel majd, és a tagok a baloldaliságukat is felvállalják.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-08-31 )

Tovább az archívumra