Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kérdőívek segítségével szeretne képet kapni a gyöngyösi önkormányzat arról, hogy a város lakossága mit tud és mit gondol az éghajlatváltozásról

Kérdőívek segítségével szeretne képet kapni a gyöngyösi önkormányzat arról, hogy a város lakossága mit tud és mit gondol az éghajlatváltozásról

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Erre Gyöngyös klímavédelmi stratégiájának kidolgozásához van szükség.

Ilyen kérdőíveken érdeklődik az önkormányzat arról, hogy mit tudunk és mit gondolunk az éghajlatváltozásról. Gyöngyös az első magyarországi város, amely úgy döntött: saját klímavédelmi programot dolgoz ki. Az ehhez kapcsolódó munkák már hónapok óta zajlanak.

Most a szakemberek a város lakosságát szeretnék tájékoztatni, ehhez azonban tudniuk kell, miről és milyen ismeretekkel rendelkezünk. Ezért szeretnék, ha minél többen kitöltenék ezeket a kérdőíveket.

A kérdőíveket ilyen gyűjtődobozokba lehet bedobni. Ezeket öt intézményben, a városháza ügyfélszolgálata mellett az okmányirodában, a művelődési házban, a könyvtárban és az Ifjúsági Szolgáltató Központban helyezték el, és a kérdőívekhez is itt lehet hozzájutni.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2010-09-01 )

Tovább az archívumra