Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Intézményi felújítások

Intézményi felújítások

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

10 hete festenek, parkettát lakkoznak, árnyékolókat építenek a karbantartó csoport munkatársai, jó ütemben haladnak az intézményi felújításokkal Gyöngyösön. A koronavírus-járvány miatti leállás időszakában elkezdték a város óvodáinak és bölcsődéinek karbantartási munkáit, így majd a megújult csoportszobákba várhatják vissza a kicsiket.

Tavasz, nyár, ősz, tél. Éppen az évszakokat jelképező képek kerülnek a falra. A Menház úti Tagóvoda óvónői már a csoportszobákat dekorálják, hogy otthonos környezetbe várják vissza a gyerekeket. Néhány hét alatt sokat változott az intézményi környezet, a felújítási munkáknak köszönhetően- mondja a tagóvoda vezetője.
A tornaszobát is felújították, a fejlesztőszobát is kifestik, tiszta és vidám környezetbe érkeznek majd vissza a gyerekek. A járvány okozta kényszerű leállás miatt előrehozták a nyári karbantartási munkákat, amik jó ütemben haladnak. 10 hét alatt 9 óvoda és 4 bölcsőde felújítását végzik el.

A Menház úti intézménnyel párhuzamosan dolgoznak a Jeruzsálem úti és a mátrafüredi óvodában is. A munkálatokkal igyekezni kell- mondja a városgazda, mert hétfőtől már minden óvoda és bölcsőde nyit a városban.


Tovább az archívumra